Tisztelt Vásárlók, Partnereink!
Sajnos az oldal, határozatlan ideig,
betegség miatt zárva van! Rendeléseiket
a www.homekucko.hu, www.textilkucko.eu
áruházban tudjuk fogadni.
Céges érdeklődés:
06 30 252-9569 telefonszámon,
vagy e-mailben:
paplanvasar@gmail.com - on van lehetőség.
Szíves megértésüket köszönjük!
Szundi Kft. csapata

Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Elérhetőségünk

 Szundipaplan az Ön kényelméért!

Ha még több információra van szüksége :

06 30/252-9569

Telefonos elérhetőségünk időnként túlterhelt, de e-mailt is írhat nekünk!

szundipaplan.hu

 Szundi Kft. weboldalát megtalálja ITT.

Közösségi oldalaink: 

Facebook Facebook

Pinterest Pinterest

Twitter Twitter

Szundi Kft.

Szundi Kft:

Paplan, párna, ágynemű és lepedő gyártás.

Vásároljon magyar gyártótól, magyar dolgozókkal készített termékeket!

Hírek
Termékajánló

Blog

Őszi színek

Üdvözlünk Minden olvasónkat ezen a napsütéses őszi napon!

    Itt az ideje, hogy a nyár elmúltával és szeptemberi nyüzsgés után ismét hírt adjunk magunkról! Így, szeptember végén a legtöbb ember elszomorodik és kedvetlenné válik, pedig annyi szép dolog vár még ránk az ősz során! Semmi, de semmi okunk a borús hangulatra!  

  Minden nap találhatunk valami újat, valami izgalmasat! Önnek mi jut eszébe arról a szóról, hogy ősz? Eső, hideg, köd? Pedig ezen kívül nagyon-nagyon sok dolog van még! Legyünk optimisták! Élvezzük ki azt, ami most van, hisz ez sem tart örökké! Én személy szerint sok dolgot szeretek benne! Elsősorban magát a természetet, annak változását. Legutóbb tavasszal volt ilyen ütemű változás körülöttünk! Óráról-órára mást láthatunk, ha figyelmesek vagyunk! Mozduljon hát ki Ön is a betonrengetegből! Menjen ki a városból, a faluból, az épített környezetből és tapasztalja meg a természetet!

BicskeMost még süt a nap! Barangoljon egy nagyot, erdőt, mezőt járva! Nézze meg a színeket, milyen káprázatosak! A gyerekei imádni fogják az erdei sétát, a színes leveleket, a gesztenye vagy dió gyűjtést, a megriadt őzek, nyulak futását!Őzek

 Maradandó élményt adhat nekik! Olyan élményt, amit szívesen mesélnek, és még sokáig beszélnek róla! 

Őszi séta

Egy séta után hazatérve élmény meginni egy meleg italt, legyen az tea, kakaó vagy forró csoki, elmerülni egy kádnyi illatos, meleg vízben vagy bevackolódni egy jó kis könyvvel a takarók és párnák közé! 

Közösen gesztenyét, süteményt sütni a gyerekekkel, sütőtököt enni újra, őszi dekorációba öltöztetni a teraszt, a bejáratot.Meleg ital

Végre újra készíthetünk forralt bort a barátoknak, begyújthatunk a kandallóba! Megszaporodnak programajánlatok! Kiállításokra, moziba, színházba vagy vásárokba járhatunk! Kitalálhatunk a téli hónapokra valami új dolgot elfoglaltságnak! Kötni, varrni, főzni vagy festeni tanulhatunk!

Ugye, hogy nem is unalmas? Csak rajtunk múlik!

Adjon időt magának, hogy kiélvezhesse az őszi hangulatot és feltöltődhessen a tél előtt!

2018.04.15 11:25

Ballag már a vén diák...

Közeledik a május és vele a középiskolai ballagások szezonja. Ha Önt is meghívták, de fogalma nincs mit vigyen ajándékba, mi adunk ötleteket! 

Szép és hasznos ajándékok......

 

2018.02.02 08:35

Adni jó?

Szerintem jó, de csak akkor érzem ezt a jó érzést, ha tényleg oda kerül a felajánlás, ahol valóban szükség van rá. Manapság egyre gyakrabban fut bele az ember kérésekbe, hisz szinte mindenhol találkozunk vele. Értem ez alatt a jól kitalált, érzelmekre ható, de gyanúsnak tűnő, és az egyszerűen fogalmazott, elkeseredettség szülte kéréseket is. És ember legyen a talpán, aki igazságot tesz, hogy melyik igaz és melyik nem! Melyiket mondja ki olyan, aki ebben látja az utolsó lehetőséget, és melyik, amelyik csak egy átverés, egy egyszerű pénzszerzési módszer valakinek. 

2017.08.17 01:11

Köszönjük!

2017.07.29 18:57

Ön hol vásárol?

 Beszélgessünk! Üljön le Ön is egy kicsit, hozzon egy kávét, teát, valamit és beszélgessünk! Hátha még segítünk is egymásnak a tapasztalataink megosztásával. Ez a cikk is az én személyes tapasztalataim alapján született, tehát nem végeztem kutatást, felmérést. Nem vagyok egy „Shopping-királynő”, igazából...... 

 

 

2017.06.24 22:50

Kellemest a hasznossal? Nyaralást a beszerzéssel?????

2017.06.24 22:43

Az időjárás...

2017.06.12 09:51

Egy kis ízelítő, hogy miért érdemes Hírlevelünkre feliratkozni. 

Itt megmutatunk régi Hírleveleinkből néhányat, ahol külön kedvezményekkel háláltuk meg a feliratkozóink bizalmát. Ön is lemaradt? A következőkről is le fog maradni? Tegyen ellene! Iratkozzon fel Ön is!  

Oldalunk szerkesztés alatt!

Itt a tavasz!  Önnek ez jó vagy rossz hír? 

Az allergiával küzdők számára megkezdődik egy hosszú-hosszú időszak, amiről azt gondolják soha nem ér véget és soha nem tudnak már egy jó nagy lélegzethez jutni,vagy egy jóízűt nevetni.

2016.12.20 09:32

Az első és legfontosabb dolog az alvással kapcsolatban az, hogy legyen időnk az elegendő alvásra, de mint kiderült, az sem mindegy, hogy milyen pózban tesszük ezt. Tudtad, hogy az is befolyással van az egészségünkre, hogy hogyan alszunk?

Az alvás minőségét számtalan tényező befolyásolja. Fizikai, mentális okok mellett az életmódunk,

életkörülményeink is hatással bírna e rendkívül fontos folyamatra. Az „alvóhelyünk” megválasztása,

tehát maga a környezet, ahol nyugovóra hajtjuk a fejünket szintén döntő szerepet játszik a szundítás

minőségében. Nem pusztán csak a hálószoba (persze ha van erre külön helység a lakásban)

berendezése, hanem az ágy és annak tartozékai is mind ehhez hozzátartoznak.

Rólunk:

Cégünk, a kizárólagosan magyar tulajdonú SZUNDI Textiltermék Gyártó és Értékesítő Kft., 1993-ben kezdte el működését a jelenlegi telephelyén Ajka-Padragkúton. Paplanokat, párnákat különböző töltettel (kártolt gyapjú, pamut, antiallergén műszál, szilikonizált műszál-golyó, szilikonszál), valamint ágynemű huzatokat, lepedőket gyártunk és értékesítünk.

 

Amiért érdemes minket választani: I. osztályú minőségű paplanok, párnák, ágyneműk, lepedők kis és nagykereskedelme, gyors szállítás és a legjobb termelői árak! Álmodjon Szundi paplannal!

Cég neve: Szundi Textil Termékgyártó és Értékesítő Kft.

Tevékenység: Gyártás, Ruhaipar, Textiltermék

Weboldal URL: https://szundipaplan.hu

Telefon: 30 2529-569

Webáruház készítés