Elérhetőségünk

A Szundipaplan és a Textil Kuckó Eu összefogott az Ön kényelméért!

Ha még több információra van szüksége :

06 30/252-9569

Telefonos elérhetőségünk időnként túlterhelt, de emailt, emailt is írhat nekünk!

Tájékoztatjuk továbbá látogatóinkat, hogy cégünk összefogott Textil Kuckó Eu - val.

szundipaplan.hu 

 textilkuckoeu.hu

 

Szundi Kft. weboldalát megtalálja ITT.

Közösségi oldalaink: 

Facebook Facebook

Pinterest Pinterest

Twitter Twitter

Szundi Kft.

Szundi Kft:

Paplan, párna, ágynemű és lepedő gyártás.

Vásároljon magyar gyártótól, magyar dolgozókkal készített termékeket!

Hírek
Termékajánló
Blog
2017.08.17 01:11

Köszönjük!

Köszönjük!

Tisztelt Vásárlóink! Kedves Partnereink!

    Huhhh. Hát nem egyszerű és az elmúlt hónap sem telt egyszerűen! Arra jutottunk itt a csapatunkkal, hogy így utólag azért megosztjuk Önökkel, megköszönjük Önöknek az elmúlt hónapot! Igen tudom, ez így elég zavarosan hangzik, de azonnal elmondom, hogy mire gondolok.

   Júliusban már nagyon éreztük, hogy jó lesz már nyári szabadságra menni. Ez valószínűleg nem csak nálunk van így, de máshol is érzik már ilyenkor a dolgozók, a vezetők és úgy általában mindenki, hogy kellene már egy kis szünet. Nem mennek olyan gördülékenyen a dolgok, mint előtte, a rutinfeladatokba is hiba csúszik, mindenki fáradt, meleg van, stratégiai játékká fajul a gyerekek nyári elhelyezésének a megoldása, és eljön az idő amikorra mindent beterveztünk. Ismerős Önnek is ez az érzés? Év közben az ember gyakran mondja, hogy majd nyáron, majd leálláskor, majd szabadság alatt, stb. És ahogy közeleg az idő, a kétségbeesés lesz úrrá a legtöbb emberen, mert rájön, hogy annyi mindent ígért a párjának, a szüleinek, a gyerekeinek, hogy annak teljesítésére még egy egész nyár sem lenne elegendő. Így voltunk ezzel mi is. A gondok a nyári leállás időzítésénél elkezdődtek már. Hogyan lehetne szabadságra menni, ha torlódnak a megrendelések? Olyan nincs! Először ezt rendezni kell! Az időzítés és a szabadság hossza is csak több módosítás után tudott véglegesen kialakulni. Fel kell ilyenkor mérni a készleteket, pótolni és feltornázni a raktárkészletet, technikailag meg kell oldani az anyagátvételt, a rendelések ellenőrzését, az ügyfélszolgálat elérhetőségét. Végül is ez már-már mind megoldódni látszódott, és ha némi hajrával is, de készültünk július 21-28 között a SZABADSÁGRA!  És eljött! 21-én, pénteken mindenki nagy tervekkel a fejében tette le a munkát abban a tudatban, hogy egy hét múlva kell csak ismét folytatnia. Nem is kellett előbb nekilátnunk. Sőt! Még csak egy hétvégét örültünk a szabadidőnknek és hétfőn már megjött Isten áldása. Olyan mértékű eső esett nálunk, ami kisebb katasztrófát, de legalábbis sok-sok problémát okozott. 

                  

A képek a Fő utcán készültek. Ömlött a  sáros víz mindenütt. Az üzemünket is elöntötte persze. Mentettünk mindent, amit csak lehetett az elázástól, kosztól, mocsoktól. Sajnos a gépek sem ilyen környezetre készültek. Nem veszik túl jó néven a varrógépek, ha zuhanyra vagy lábfürdőre kényszerítik őket.

Folyt tehát a mentés, a takarítás és mindez a nyári pihenőnk alatt! Már egész barátságosan nézett ki a terület, amikor..... Ismét leszakadt az ég! Pár napon belül már másodszor kényszerfürdőztünk!

Kissé csalódottan, de kezdtük elölről az egész tortúrát: víztelenítés, sárlapátolás, felmosás, szárogatás.                                                    Öröm az ürömben, hogy a megrendelések és a vásárlók csak jöttek és jöttek. Ellehet képzelni azt az őrületet amit egy ilyen helyzet okoz. Talán ez is volt a mi szerencsénk. Ez a sok-sok tornyosuló megrendelés, ami arra ösztönzött bennünket, hogy csináljuk, csináljuk, ne hagyjuk abba. Ígéretünkkel ellentétben sajnos 31-én így sem tudtuk beindítani a termelést, augusztus 1-én a postázást, csúsztunk a határidőkkel, miközben folyamatosan tettük a dolgunkat a lehetőségeinkhez mérten.                                                                    

Ezúton is köszönjük Önöknek a türelmüket, melyre igen csak szükségünk volt ebben a helyzetben! Köszönjük a segítőkész hozzáállást dolgozóinknak, hogy mindent beleadva pótolták a szükséges termékeket, köszönjük a Vezetőségnek, hogy szabadságukat feladva a munka újraindulásáért mindent megtettek, hogy ennek érdekében minden nap az üzemben voltak! Köszönjük a segítséget Mindenkinek, aki bármilyen módon segített ebben a helyzetben!

Mint ilyenkor lenni szokott, és  ahogy az Murphy törvényei közt is szerepel "ami elromolhat, az el is romlik". Sajnos a technika is ellenünk fordult. Számítógépes és számunkra (mivel nem vagyunk internet guruk) totálisan érthetetlen szoftveres problémák, elromló telefon, új anyagok késése majd érkezése (ami magával hoz bődületes mennyiségű munkát), postázási problémák tetézték a bajokat. Amint kitaláltunk valami megoldást az egyik problémára, szinte szusszanásnyi időt sem hagyva, már jött is a következő nehézség. Persze problémák mindig akadnak, de annyira, de annyira tud hiányozni, hogy az ember leülhessen, fújhasson egy nagyot és azt mondhassa: "Kész! Megoldottam!".

Most már talán egyenesben vagyunk, persze csak addig, amíg az Univerzum úgy nem dönt, hogy ismét próbára tesz bennünket. Néhány gond még megoldásra vár, de talán ezzel is megbirkózunk hamarosan.

Mindezek mellett azt reméljük, hogy Önök talán egyáltalán nem, vagy csak kis mértékben érzékelték a nálunk uralkodó állapotokat és nehézségeket. Szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy a jelzett leállás, majd a kényszerszünet ellenére se fordultak el tőlünk! Hatalmas erőt adott nekünk, hogy bíznak bennünk és erőt adtak a folytatáshoz!

Mindezt csak azért írtam le, hogy ha bárkinek kellemetlenséget okoztunk volna minden erőfeszítésünk ellenére, kérjük, azt ne írja szervezetlenségünk vagy trehányságunk, érdektelenségünk számlájára! Reméljük a történtek ismeretében továbbra is bizalmat szavaznak nekünk. Sajnos időnként mindenkit érnek nehézségek. Nekünk most kellett átvészelnünk ezt a pech sorozatot.

Nagyon reméljük, hogy sem Önöknek, sem nekünk nem kell ilyet újra megélnünk!

További sikeres együttműködés reményében: Szundi Kft.

 

 

 

 

 

 

 

Webáruház készítés